JEZIVO! Povećala OBRAZE i ne namerava da stane: Sada izgleda kao da će svakog časa EKSPLODIRATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 11:52

JEZIVO! Povećala OBRAZE i ne namerava da stane: Sada izgleda kao da će svakog časa EKSPLODIRATI (FOTO)

Ne misli da je preterala.

Anastasija iz Kijeva je potrošila pravo bogatstvo na operacije i potpuno izmenila lični opis, a zahvaljujući nesvakidašnjem izgledu postala je prava instagram senzacija.

Ova tridesetogodišnjakinja planira da njeni obrazi budu najveći na svetu. Kaže da je prestala da broji koliko je korekcija imala, ali da se sigurno neće sad zaustaviti. Obrazi su joj prioritet, ali planira da napravi još neke izmene na telu.

1ый день >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << после удаления комков Биша😂 Страшно красивый отек🤪 Окончательный результат через месяц😁😁😁 @plastikaistanbul ❤️❤️

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on Sep 17, 2020 at 2:05am PDT

Anastasija kaže da sada mnogo više voli sebe i da je privlači taj neobičan izgled. - Uvek sam se trudila da izgledam drugačije i da se izdvajam iz mase - rekla je.

Хэллоу😁😁😁

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on Aug 15, 2020 at 1:27am PDT

Na pitanje da li misli da su njeni obrazi sad već previše naglašeni, ona kaže: - Ne, ne mislim da su veliki. Ja mislim da su još uvek mali, uskoro ću imati još jednu korekciju.

Думаю пора делать больше скулы,маловаты уже😑 Шо думаешь?😂😂 @helgatsyrekidze фотограф суперстар❤️

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on Aug 4, 2020 at 11:17am PDT

Pored jagodica, radila je i botoks čela, u usne je stavila filere i preoblikovala vilicu, a kako li će izgledati posle još nekoliko intervencija ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.