JELISAVETA, ŠTA NAM URADI?! Društvene mreže gore nakon njene “NAJAVE” Teodosića u Zvezdi

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELISAVETA, ŠTA NAM URADI?! Društvene mreže gore nakon njene “NAJAVE” Teodosića u Zvezdi

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija Od kada je Jelisaveta Orašanin rekla, pa kasnije i porekla transfer Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu upali se crveno-beli alarm širom Srbije. Navijači svakog dana željno iščekuju potpis prekaljenog asa. Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija Jelisaveta Orašanin je napravila pravu pometnju “najavom” transfera Miloša Teodosića I on bi bez svake sumnje bio najveći potpis Zvezde u 21. veku. Evropski, svetski i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << olimpijski šampion, čovek sa NBA iskustvom i titulom prvaka Evrolige… Samo neki od uspeha zbog kojih je zvezdaška javnost na ivici stolice. Supruga našeg reprezentativca je nedavno u predstavi “Hotel 88” rekla ono što su svi navijači crveno-belih želeli da čuju: – U Zvezdu, pa gde će?! – pet reči koje su odzvanjale glavama i ulile nadu da veliki as može konačno da obuče taj dres. pročitajte i… A od tada… Svaki navijač se budi ujutru sa nadom da je među “ponoćnim transfer bombama” bilo ispisano ime Teodosića, ali i neposredno pre spavanja proveri telefon za svaki slučaj. Mnogi su “mutirali” reči: Teodosić, Teo, Orašanin, kako bi uspeli da primire euforiju. Ova montaža je uskoro postala “viralna”: Možete zamisliti kako izgleda dan, kada svakih pola sata vidite barem jednu montažu Tea u crveno-belom dresu, njegov duel sa Filipom Čovićem iz FMP vremena… Čega sve tu nema, ali još uvek nema onog glavnog: Potpisao, a onda i fotografija Tea na zidinama Malog Kalemegdana. To je ta najvrednija cigla koja čeka mesto, a onda je tvrđava kompletna. Nije lako biti navijač Zvezde, ali je ovih dana baš slatko. Čak i ta Teo na kraju ne dođe, ne može mnogo klubova priuštiti sebi da uopšte sanja o takvom potpisu… Neki su dali i zanimljive zavete: Pronašli su i specijalnu vezu između dve pojave: (M. D.) More
The post JELISAVETA, ŠTA NAM URADI?! Društvene mreže gore nakon njene “NAJAVE” Teodosića u Zvezdi appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.