Izvor: Press, 22.Nov.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA PEŠIĆ BESNELA PO SOBI: Svi je krive za raskid Stefana i Ive, Tomović joj sasuo ISTINU u oči!

Učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga 3" Jelena Pešić nakon emisije "Pitanja gledalaca" požalila se Vladimiru Tomoviću da ne želi da u očima javnosti ispada krivac za prekid veze Ive Grgurić i Stefana Karića.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da ne želiš da te povezuju više sa Stefanom, ali stalno pričaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << o tome i naravno da će te pitati novinari o tome. Samu sebe kanališ. Dokle god budeš pričala o Stefanu, dobijaćeš pitanja u vezi sa njim. Ti si jedna dama, mene bi bilo sramota da dobijam onakva pitanja - govorio je Tomović. Ja ne znam da vodim ovakve razgovore. Pogrešila sam, izvinite svi! - rekla je Pešićeva. Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.