JELENA KRUNIC UDARILA PO ZORICI DUKIC NAKON STO JU JE DOBILA NA SUDU

Izvor: medio.rs, 14.Apr.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA KRUNIC UDARILA PO ZORICI DUKIC NAKON STO JU JE DOBILA NA SUDU

Bivša učesnica "Parova 5" Jelena Krunić ponovo se verbalno obrušila na pobednicu prve sezone ovog rijalitija Zoricu Dukić.

Ovog puta povod za prozivke je to što ju je Jelena dobila na sudu, bar tako piše jedan nedeljnik. Krunićeva je ponosna što je kao pobendik izašla iz sudske bitke, pa je jedva dočekala da suparničku stranu potkači.

- Lepo rekoh nemoj sa mnom da se sprdas,jao. A ako ti fale pare za advokata pošto se nikako ne pojavljuješ,pozajmiću ti, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mila, samo pitaj. Kad je Beg bio cicija - napisala je bivša klupska igračica na svom Fejbuk profilu.

Podsećamo, Jelena i Zorica su se našle na sudu, jer je Dukićeva ovu tužila zbog fiizčkog nasilja u "Parovima 4" i zbog tvrdnji da se bavi prostitucijom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.