Izvor: Press, 03.Dec.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA GOLUBOVIĆ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA MILJANU: Ivan je želeo da se raspadne to što si nosila u stomaku! (VIDEO)

Ovo ju je zabolelo
Miljana Kulić je i sinoć ponovo prozivala i provocirala Lunu Đogani i Jelenu Golubović. Ovog puta je dobila žestoki odgovor. Kulićeva je prozivala Golubovićevu za seks u štali. U jednom trenutku ova kontroverzna Nišlijka je pominjala da ne može da joj se desi beba u Zadruzi 2, i hvalila se da je i u Parovima znala šta radi. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << to se ubacila Jelena i podsetila u kakvom stanju je bio Ivan kada su pravili dete.
foto: Printscreen
– On je bio pijan. Njemu se omaklo. Pa ti je zato poželeo da ti se raspadne to što nosiš u stomaku - podsetila je Jelena Miljanu.



Kulićeva je bila besna i tražila je da reaguje produkcija i da se Jelena kazni i tako besna je istrčala iz kuće. Međutim, produkcija nije reagovala na ove Miljanine zahteve.
Pogledajte snimak!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.