JANJUŠU PALA ROLETNA ZBOG ŠOPIĆKE! Zadrugar PSUJE I VIČE jer ih je Ivana ODALA da su imali SE*S – Uplašio se zbog…

Izvor: 011vodič.com, 18.Dec.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JANJUŠU PALA ROLETNA ZBOG ŠOPIĆKE! Zadrugar PSUJE I VIČE jer ih je Ivana ODALA da su imali SE*S – Uplašio se zbog…

Njihovi cimeri uveliko pričaju o ovome.
Ivana Šopić priznala je Jovani Tomić Matoroj da je bila intimna sa Markom Janjuševićem Janjušom, koji je oženjen, a sada je on o njoj razgovarao sa Zolom.
Janjuš je bio vidno uznemiren, pa je ponavljao kako će da se distancira od žena.
– Sto puta sam joj rekao da se kontroliše u nekim situacijama. Ona nije normalna. Neka mi ne prilazi nijedna, niko, uopšte me ne zanima! Osobe ženskog pola me ne zanimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << više. Ja je doveo u sumnju da je zaljubljena u mene? Ne zanima me – govorio je Janjuš vidno iznerviran.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.



The post JANJUŠU PALA ROLETNA ZBOG ŠOPIĆKE! Zadrugar PSUJE I VIČE jer ih je Ivana ODALA da su imali SE*S – Uplašio se zbog… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

AU! Ivana Šopić PRIZNALA da je imala se*s sa Janjušem! Mislila je da IH NE SNIMAJU: ”ODRADIO ME JE BRZINSKI NA …”

Izvor: 011vodič.com, 18.Dec.2019

Šopićeva je u toku razgovora sa Matorom prekrila bubicu, misleći da se ništa nije čulo, ali prevarila se, i tako otkrila njenu i Janjuševu najveću tajnu.. Naime, Ivana je priznala Jovani da je zaljubljena u Janjuša iako je on u braku već deset godina sa ženom Enom, sa kojom ima ćerku Krunu....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.