JAJA U VENTILATORU: Ovo su najluđe stvari koje su ŽENE radile zbog muškaraca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 11:32

JAJA U VENTILATORU: Ovo su najluđe stvari koje su ŽENE radile zbog muškaraca! (FOTO)

Da ne poveruješ dokle to ide.

Žene na Internetu podelile su najluđe stvari koje su uradile zbog muškaraca, a neka iskustva su zaista toliko bizarna da je nemoguće ne nasmejati se.

Sve je počelo kad je jedna devojka u viralnom TikTok videu ispričala svoju anegdotu, a ubrzo su i mnoge druge počele da slede njen primer. Ovo su neke od najboljih priča.

"Odglumila sam da organizujem zabavu otkrivanja pola detetam kako bi moj bivši pomislio da sam ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudna s njim... Nadala sam se da će poslati poruku."

"Kad sam otišla da vidim božićne ukrase i zamolila slučajnog momka da se pretvara da mi je dečko samo da bi moj bivši bio ljubomoran."

"Fotošopirala sam fotke tako da izgleda kao da sam našla novog dečka."

"Saznala sam da mi se dečko dopisuje sa drugim devojkama pa sam se počela da se dopisujem s njegovim omiljenim reperom koji me je ubrzo posle toga označio na fotografiji."

It was summer and there was no AC so just a hot muggy place with rotten eggs hidden everywhere 🤣✌🏼 #messytiktok #fyp

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

"Rekao mi je da ide napolje s prijateljima, ali nisam mu verovala. Rekla sam mu da idem kući, a u stvari sam se sakrila ispod sudopere i špijunirala ga."

"Sećam se kad sam se pretvarala da imam novog dečka, lažirala borbu jastucima i rat kolačima samo da bi bivši bio ljubomoran."

"Lažirala sam da se udajem. Čak sam organizovala i lažno venčano fotografisanje."

"Pretvarala sam se da sam na žurci i da se ludo zabavljam i opijam, a zapravo sam bila sama kod kuće."

"Saznala sam da me dečko vara pa sam kupila stenice i stavila ih na njegov krevet, tako da ga uvek svrbi kad dovede novu devojku kući."

"Dečko me ostavio zbog devojke koja je vozila automobil, pa sam posle toga ja počela da lažiram da vozim da ga impresioniram."

"Bivši me je prevario, pa sam sakrila jaja u ventilacione otvore naše kuće pre nego što sam se odselila."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.