JA SAM LUNINA TETKA KUČ*A! Oglasila se Anabelina sestra Aida – ”NISMO ZNALI DA JE GAGI TUČE, NI DA ULAZI U RIJALITI”!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:52

JA SAM LUNINA TETKA KUČ*A! Oglasila se Anabelina sestra Aida – ”NISMO ZNALI DA JE GAGI TUČE, NI DA ULAZI U RIJALITI”!

Pevačica Anabela Atijas je pre više od nedelju dana ušla u rijaliti „Zadruga”, a o njoj ne prestaje da se priča. Njena sestra Aida, inače glumica otkriva da se Anabela najjače bori kada joj je najviše stalo i da je na nju ostavilo posledice to što ju je Gagi Đogani maltretirao.
Na pitanje da li gleda „Zadrugu”, te da li može da prepozna sestru u određenim trenucima emotivnog rastrojstva, Aida odgovara:
– „Zadruga” je zamenjena pandemijom informacija o >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pandemiji Covid-19. Ipak, nekad stignemo pogledamo kratke video-klipove na internetu, bez entuzijazma. Ja poznajem svoju sestru u emotivno povišenom stanju, upravo kad joj je najviše stalo, kad ona oseća da se bori na život ili smrt – kaže Aida, i dodaje:
– Anabela je izgleda odlučila da se predstavi bez ikakvog filtera, s obzirom na to da koncept takve emisije i počiva na tome, na ogoljavanju, na razotkrivanju, na potpunom uvidu u emotivni enterijer jedne osobe, na ultimativnoj demistifikaciji.
Aida, kao i njihov otac Ahmed, nisu znali da Anabela prolazi kroz pakao.
– Ne, mi nismo bili upućeni do pred sam kraj razvoda, kada je, između ostalog, navela fizičko nasilje kao razlog za razvod. Žrtve nasilja to kriju i od najbližih, zbog osećaja stida, bespomoćnosti, krivice i straha od osuđivanja. Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu najvećim delom zbog samog načina života ljudi s estrade – priča Aida, koja, kao i većina, smatra da je višegodišnje nasilje uticalo na Anabelinu psihu.
Aida, kao ni njihov otac, nisu znali da će Anabela ući u rijaliti „Zadruga”.
– Nismo bili upućeni u njenu ideju ulaska u rijaliti, jer Anabela s pravom smatra da nas time štedi. Nama i dalje, i verovatno nikad neće biti prijatno da gledamo nekog svog u tim histeričnim uslovima – smatra Aida, koja je sigurna da će Anabela i Andrej Atijas nastaviti zajednički život.
Za sam kraj, ona je prokomentarisala učešće njene sestričine u rijalitiju:
-Moji prijatelji takođe nisu zainteresovani za takve sadržaje, a za anti-Luna besposličare sam i ja: „Lunina tetka, ku**a“.
The post JA SAM LUNINA TETKA KUČ*A! Oglasila se Anabelina sestra Aida – ”NISMO ZNALI DA JE GAGI TUČE, NI DA ULAZI U RIJALITI”! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.