Iza njenog besprekornog stila se krije velika tajna

Izvor: Press, 04.Jan.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza njenog besprekornog stila se krije velika tajna

Kada se vojvotkinja od Kembridža pojavila na Božićnoj službi u Sandringemu nosila je kaput koji je topao i stajliš, ali i ne tako nov.
Hiljade fanova bilo je frustrirano kada je saznalo da njen ’novi’ kaput od 700 funti marke Moloh nije dostupan u prodaji već dve godine. I ovo nije prvi put! Kako bliski izvori tvrde, gomilanje odeće je omiljeni sport Kejt Midlton, koja ne voli da sretne ženu u istoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odeći. Upravo iz tih razloga vojvotkinja čeka mesecima, a nekada i godinama pre nego što ponese komad koji je kupila.

Kada vojvotkinja od Kembridža kupuje garderobu ona mora biti odobrena od strane kraljevske porodice. Pri kupovini ne obaveštava dizajnera, a ako ga obavesti plaća odeću tek nakon što je ponese. “Mislim da joj se dopada ideja da stvari koje nosi više nisu u prodaji“, izjavila je vlasnica brenda Moloho, Karolin Smajli.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.