Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu postavljen "crveni ćilim"

Povodom jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala, koji će sutra biti otvoren u Sarajevu ispred Narodnog pozorišta danas je i zvanično postavljen novi red carpet (crveni ćilim) koji podsjeća na tradicionalni bosanski ćilim, a kojim će od ove godine prošetati mnoge poznate ličnosti iz Bosne i ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bosanski ćilim umesto crvenog tepiha na filmskom festivalu u Sarajevu

Izvor: Danas, 15.Avg.2019

Ispred Narodnog pozorišta Sarajevo danas je postavljen bosanski ćilim, umesto "crvenog tepiha", kojim će ove godine prošetati zvezde i gosti Sarajevo Film Festivala. Članak Bosanski ćilim umesto crvenog tepiha na filmskom festivalu u Sarajevu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.