Inđija treći meč izgubila posle penala, da li je ovo bio prekršaj za najstrožu kaznu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija treći meč izgubila posle penala, da li je ovo bio prekršaj za najstrožu kaznu (VIDEO)

Novajlija u eliti baš nema sreće. Inđija je treći meč zaredom izgubila posle penala za protivnika! Redom, od Proletera, Crvene zvezde i u subotu, od Radničkog iz Niša.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,05 na remi u “večitom derbiju”, Partizan – Crvena zvezda.
Posle susreta u Ljutice Bogdana konstatovano je da je Inđija oštećena. Čak je i Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih priznao da nije bilo penala. Posle duela 9. kola protiv Radničkog iz Niša, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čini se da je najstroža kazna ponvoo prestrogo dosuđena.
Naime, u 12. minutu susreta jedan fudbaler domaćih je bio u kontaktu sa fudbalerom Nišlija, koji je pao u kaznenom prostoru. Istina, kamera Superlige prikazuje samo jedan ugao, pa se na tom snimku čini da je Anželovski prestrogo dosudio penal za goste.
Sigurni realizator bio je Nermin Haskić, a, ispostavilo se, bio je to jedini gol u ovom duelu. Bodovi su otišli u Niš, a Inđija je pretrpela četvrti poraz zaredom, treći sa kreča.
Spornu situaciju možete da pogledate u video prilogu na 00:18…

SUPERLIGA SRBIJE Senzacija u Novom Sadu, “zmajevi” za dva minuta srušili Vošu!


The post Inđija treći meč izgubila posle penala, da li je ovo bio prekršaj za najstrožu kaznu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.