Ima se, može se: Nikola Đuričko noćenje u hotelu plaća 250 evra!

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima se, može se: Nikola Đuričko noćenje u hotelu plaća 250 evra!

Glumac Nikola Đuričko svoj godišnji odmor proveo je sa ženom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem u hotelu "Antigoni", gde noćenje košta 250 evra!
Njegova porodica mogla je da uživa u prijatnom ambijentu, lepim bazenima i na peščanoj plaži, ali pre svega u miru koje ovo mesto obezbeđuje. Inače, mesto Vurvuru je poznato po svojoj netaknutoj prirodi.
- Ovaj hotel jedan je od najboljih u ovom mestu, a noćenje u sezoni ne može da se nađe ispod 150 evra. To je cena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za najlošiji smeštaj, a Đuričko je ipak izabrao najbolji. Sobe su luksuzno opremljene i imaju kupatila s hidromasažnim kadama, a gledaju na zaliv Sigitikos ili na bazen i prelep vrt. Gostima je na raspolaganju i spa centar. Nikola se kupao na plaži Livrohio i bio je maksimalno posvećen deci - kaže izvor koji se odmarao u istom hotelu kada i Đuričko.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

UŽIVAO U GRČKOJ: Nikola Đuričko plaćao 250 evra za noć

Izvor: Poznati.info, 30.Jul.2013

Nikola s porodicom boravio u luksuznom hotelu na Sitoniji, koja je poznata po netaknutoj prirodi..Ovde se Đuričko odmarao..Uživao na drugom prstu Grčke...Nikola Đuričko odmarao se na Sitoniji, u mestu Vurvuru. On je svoj godišnji odmor proveo sa ženom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.