Izvor: Press, 19.Sep.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDAO SESTRU! Nakon njene žestoke svađe sa Lunom, Adam Đogani tešio Staniju (video)

Ovonedeljni vođa Bojan Gaćeša imao je priliku da odabere omiljenog zadrugara kao i potrčke, nakon čega je nastao opši haos u Zaduzi.
Naime, Luna Đogani i Stanija Dobrojević žestoko su se sukobile, vređale jedna drugu, nakon čega je Stanija odlučila da razgovara sa Luninim bratom Adamom.
“Dok je išla svađa, ona je meni svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekla. I onda dolazi ona da mi kaže da je ona Đoganijeva i da je dete poznatih roditelja. Ja se izvinjavam, ali uopšte ne mislim na njih. Ona je mene toliko iznervirala da sam ja njoj rekla da se petlja slobodno. Ona je večeras tražila rat. Ustala je sa Zerinom mene da napada”, rekla je Stanija.
“Sve si izvukla iz konteksta, nije uopšte tako mislila. Znam da je veštačko. Ne folira se, nego je nešto…”, nespretno je branio Adam svoju sestru.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.