ITALIJANSKI MILIONER U DUGOVIMA Celi zivot trosi porodicno bogatstvo Sad je ostao bez svega i postao predmet podsmevanja

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANSKI MILIONER U DUGOVIMA Celi zivot trosi porodicno bogatstvo Sad je ostao bez svega i postao predmet podsmevanja

Đanluka Vaki, italijanski milioner obožava tetovaže, zavisan je o teretani, a život mu se svodi na žurke, poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim lukama i skupim automobilima, a sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 miliona ljudi, ali prema pisanju italijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Naime, plejboj Đanluka, naslednik porodičnog bogatstva koji zapravo nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vila i broda - sve mu je zaplenila banka zbog duga od čak 10,5 miliona evra.

Otrov za žene Vaki izgubio je i deonice prestižnog golf kluba kraj Bolonje, ali i dalje uporno negira da je u finansijskim problemima.

"Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug", izjavio je Luka, čija porodica poseduje farmaceutsku kompaniju, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života. Iako Vaći na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije iz kojih je teško zaključiti da je u škripcu s novcem, internet se i te kako ruga njegovu finansijskom krahu.

Na Fejsbuku je čak organizovn ivent pod imenom "Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi" ( "Pronađimo posao Đianluki Vakiju") - reč je o "akciji" koja će se održati 1. novembra u Milanu, a cilj je da se zaposli Đanluku.

"Moramo mu pomoći, makar da otvori poslastičarnicu dok se ne snađe... A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide", stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

Vaki se u međuvremenu se ponaša kao da se baš ništa zabrinjavajuće ne događa, i dalje uživa u lenčarenju s novom devojkom, 23-godišnjom Ariadnom Gutirez, Mis Kolumbije 2014. Ispod zajedničke fotografije koju je pre četiri dana objavio na Instagramu čak je napisao: "Sad, kad sam odrastao čovek, moram početi razmišljati šta ću da radim u životu".

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.