ISKOČIO IZ ŠABLONA Čukarički produžio ugovor sa trenerom na četiri godine

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKOČIO IZ ŠABLONA Čukarički produžio ugovor sa trenerom na četiri godine

Neobičan potez jednog srpskog fudbalskog kluba. Čukarički je produžio ugovor sa trenerom Aleksandrom Veselinovićem i njegovim stručnim štabom na još četiri godine. To je učinjeno posle samo nekoliko meseci saradnje, pošto je Veselinović ovog leta na klupi zamenio Simu Krunića.
Kvota u MaxBetu na pobedu Češke protiv Poljske je 1.60.
Češća pojava u srpskom fudbalu je menjanje po nekoliko trenera po sezoni. Ipak, “brđani” žele da iskoče iz tog šablona >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i da naprave neku konstantnost u prvom timu.
– Prepoznali smo u ovim ljudima nešto što je potrebno Čukaričkom. Plan je da igrače iz omladinske škole uvodimo u prvi tim. Veselinović nema problem da radi sa njima, to su kvalitetni, obučeni i školovani igrači. Rezultati su jako bitni, ali je isto tako i to da imamo u prvom timu što više igrača iz omladinske škole – rekao je sportski direktor belo-crnih Nenad Mirosavljević.
Čukarički je dobro počeo sezonu. Ima 15 bodova iz šest utakmica u Superligi Srbije. Igrao je i kvalifikacije za Ligu Evrope. U prvom kolu je bio bolji od jermenskog Banantsa, dok je u drugom eliminisan od Moldea iz Norveške.
Posle nekoliko meseci, prepoznali smo kvalitet i prezadovoljni smo radom u prethodnom periodu. Želeli smo da ih nagradimo za to, to nam je potrebno u klubu – kazao je Mirosavljević.
Veselinović je rekao da želi dobre rezultate, jer se kroz njih “stvaraju pobednici”.
Mladost nosi karakterističnu igru, da Čukarički bude prepoznat na bilo kom stadionu da se pojavi. Igra koja teži golu više i koja će zadovoljiti ljude. Rezultati svakako treba da budu važni. Te procese treba da obavljamo istovremeno – istakao je Veselinović.

The post ISKOČIO IZ ŠABLONA Čukarički produžio ugovor sa trenerom na četiri godine appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.