IPAK JE DALEKO HOLIVUD Katarina Radivojević šokirala priznanjem, a razlog ovog preokreta u njenoj karijeri je nesvakidašnji

Izvor: Blic, 20.Okt.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK JE DALEKO HOLIVUD Katarina Radivojević šokirala priznanjem, a razlog ovog preokreta u njenoj karijeri je nesvakidašnji

Katarina Radivojević je jedna od retkih glumica sa ovog podneblja koja je uspela da se ode u Ameriku i orpoba se u čuvenom Holivudu. Međutim, taj put nije ni malo lak.

Čak je sve to čekanje donekle otežavajuće po nju, pa je došla i do zaključaka koji su drugačiji od onih koje su ljudi u Srbiji očekivali. Dok mnofgi tvrde da se ona uspešno "probila" u Americi, onda tvrdi suprotno.

-Iskreno, ni sada ne mislim da sam se probila, to je proces u kojem sam i dalje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << To jeste mukotrpna, svakodnevna borba, neizvesnost i strepnja da li će film biti uspešan onda kada dobiješ ulogu, pa da li ćeš dobiti narednu ulogu. Ta pozicija stalnog iščekivanja da budeš izabran je iscrpljujuća s godinama. Zato bih više volela da budem u produkciji i time sebi obezbedim sigurniju svakodnevicu. Nisam ja toliko željna glume- istakla je glumica, a prenosi portal azramag.ba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATARINA RADIVOJEVIĆ SE OPROBALA U HOLIVUDU, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nisam toliko željna glume!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2017

Ona je jedna od retkih glumica sa ovog podneblja koja je uspela da se ode u Ameriku i orpoba se u čuvenom Holivudu. Međutim, taj put nije ni malo lak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.