IMAŠ RUŽNA STOPALA Pogledajte kako je slavna glumica odreagovala na uvredu voditeljke

Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAŠ RUŽNA STOPALA Pogledajte kako je slavna glumica odreagovala na uvredu voditeljke

Penelope Kruz doživela je neprijatnost tokom gostovanja u jednoj emisiji, kada joj je voditeljka rekla da ima ružna stopala.

Slavna oskarovka nije mogla da sakrije zbunjenost i šokiran izraz lica kada ju je voditeljka Savana Gatri upitala o njenim "ružnim stopalima" u emisiji uživo koju prate milioni ljudi. Voditeljka je tvrdila da je sama Penelope jednom prilikom izjavila da joj se ne dopada izgled njenih stopala.

- Ne znam ni šta da mislim o tome, rekla si da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iako izgledaš tako dobro, imaš ružna stopala - kazala je Savana, na šta je glumica ostala u šoku.

- Ne, ne, ne. Nisam to rekla. Nemam problem sa svojim stopalima - odgovorila je ona.

Voditeljka je pokušala da se izvuče iz neprijatne situacije, a na kraju je Penelope uspela da povrati smirenost.

- Bila sam balerina, a balerine ostaju bez noktiju na nogama. Navikneš se da ih bacaš, više ni ne osetiš. Mislim da su moja stopala normalna - objasnila je glumica koja je devet godina bila član Nacionalnog baleta Španije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penelope Kruz javno i neprijatno iznenađena: Nisam to rekla... (VIDEO)

Izvor: Story, 11.Feb.2016

Slavna glumica Penelope Kruz nedavno je doživela neprijatnost tokom intervjua. Međutim, profesionalac kakav jeste, prebrodila je to i ostala pribrana....Foto: Profimedia..Penelope Kruz bila je gost u emisiji Savane Gatri. Tu emisiju prate milioni ljudi, a Penelope je bila upitana o njenim ružnim stopalima...Naime,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.