“IDEMO U JERMENIJU KAO DA JE PRVI MEČ” Defanzivač Čukaričkog veruje u još jednu timsku pobedu

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“IDEMO U JERMENIJU KAO DA JE PRVI MEČ” Defanzivač Čukaričkog veruje u još jednu timsku pobedu

Foto: FK Čukarički / Promo Fudbaler Čukaričkog Stefan ŠŠapić, pred revanš meč sa jermenskim Banantsom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je da rival ima svoje kvalitete i da će njegovoj ekipi biti daleko težže u Jerevanu. Izabranici Aleksandra Veselinovića u prvom meču na Banovom brdu pobedili su Banants 3:0. Foto: FK Čukarički / Promo FK Čukarički – Banants poseduje određeni kvalitet. Znaju da zadržže loptu, povežžu pasove, mogu da budu veoma opasni u kontranapadima. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Iako nisu često prelazili na naššu polovinu, naššoj odbrambenoj liniji nije bilo lako protiv tako iskusnog tima, trebalo je zadržžati maksimalnu koncentraciju tokom meča. Čitav našš tim, ne samo mi u odbrani, uspeli smo da ih neutrališšemo – rekao je Šapić za klupski sajt. Defanzivac, koji je od 2009. godine prošao sve mlađe kategorije Čukaričkog, rekao je da zadovoljan onim što je ekipa prikazala u prvom susretu, ali da bez obzira na visoku prednost moraju da odigraju oprezno u prestonici Jermenije. – Imamo lepu prednost, ali ponaššaćemo se kao da je u prvom meču bilo 0:0. Bićemo oprezni, ali i u Jerevanu žželimo da igramo svoju igru, agresivnu, napadačku i dopadljivu. ŠŠto se tiče vremenskih uslova, za koje kažžu da će biti tešški, to nas uopššte ne brine. Spremni smo, profesionalci smo i na nama je da odradimo posao kako treba – zaključio je Šapić. Meč između Banantsa i Čukaričkog igra se u utorak od 17 sati, a pobednik iz tog duela u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv norveškog Moldea. (Tanjug) More
The post “IDEMO U JERMENIJU KAO DA JE PRVI MEČ” Defanzivač Čukaričkog veruje u još jednu timsku pobedu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.