I ON JE DOBIO ZABRANU PRILASKA Sud doneo odluku, pevačicu menadžer ne sme ni da pomene

Izvor: 011vodič.com, 17.Jun.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ON JE DOBIO ZABRANU PRILASKA Sud doneo odluku, pevačicu menadžer ne sme ni da pomene

Foto: Instagram

Sud je doneo odluku po kojo bivši menadžer pevačice Britni Spirs ne sme da joj prilazi, ali osim toga zabranjeno mu je da ostavlja i omalovažavajuće komentare za nju i njenu porodicu.
Ova mera zabrane Osami Lutfiju određena je na pet godina, a sve je kako piše u dokumentima, zato što je slao uznemirujuće i preteće poruke porodici Spirs.
Lutfiju je sada zabranjena bilo kakva komunikacija , a sud je odbacio tvrdnju advokata da zabrana pristupa predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << neustavno ograničenje slobode govora njegovog klijenta.
Podsetimo, Britni je do nedavno bila u rehabilitacionom centru u koji se navodno sama prijavila, a njeni fanovi su veoma zabrinuti jer tvrde da njenim životom upravljaju drugi ljudi a ne ona. Oni su čak u nekoliko navrata isticali i da Brtini kači stare fotografije i video snimke na društvene mreže i da iza svega zapravo ne stoji ona.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.