Hrvatska influenserka OPET pravi HAOS - Klinton misli da je u redu da se bebi pre rođenja zabiju MAKAZE u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:54

Hrvatska influenserka OPET pravi HAOS - "Klinton misli da je u redu da se bebi pre rođenja zabiju MAKAZE u glavu!"

Razume se u sve živo...

Mlada hrvatsks influenserka Doris Stanković, o kojoj smo već pisali ovde, nasmejala je ceo region, kad se nedavno žalila, što ju je odbio porečki restoran od kojeg je tražila besplatan obrok, u zamjenu za objave na njenom Instagram profilu.

Sada je Doris odlučila da se pozabavi mnogo ozbiljnijom temom, a poslednje objavljene snimke na svojim platformama posvetila je abortusu.

Našlo se tu puno sumanutih tvrdnji, među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ističe ona o Hilari Klinton.

"Zlo je predlagati, kao što radi Hilari Klinton, da je OK doći, istrgnuti bebu za noge napolje, ostaviti glavu unutra, uzeti makaze, zabiti u lobanju i izvaditi bebi mozak napolje. To je po Hilari Klinton OK. Ljudi, gde je vam je savest?" ispituje mrtva ozbiljna Doris.

Part 6

♬ original sound - doris.stankovic

A sve je počelo primedbom njene pratiteljke da ne može tako nešto ružno da kaže i ogradi se da je to samo njeno mišljenje.

"To nije samo moje mišljenje, nego zvnaični stav sva četiri medicinska fakulteta u Hrvatskoj. To je naučna činjenica, ti imaš subjektivno pogrešno mišljenje. Za ubistvo nema empatije."

Snimci njenog razmišljanja o ovoj temi imaju između 70 i 178 tisuća pregleda.

"Ono što smatram da je bitno u cijeloj priči je sama nauka. Za sve ljude koji će reći da je u redu ubiti malo dete jer nije svesno, šta je s ljudima koji su u komi i nisu svesni ničega, jel OK doći i ubiti ga jer nije svestan? Takođe, oni koji kažu da život počinje kada dete udahne kiseonik, minut pre rođenja bebu iste kilaže i veličine u samom stmoaku majke, je l' u redu uzeti nož i zabiti ga i ubiti to dete jer nije udahnulo kiseonik? Takođe, ljudi koji će reći da je u redu ubiti bebu pre 22 dana jer joj ne radi srce, što je s ljudima koji imaju pejsmejker koji bi umrli bez tog uređaja? Prekinite koristiti eufemizme i ubistvo nazivati ženskim pravom. To nije žensko pravo. Gde je pravo malog deteta?" zaključila je Doris.

Part 1

♬ original sound - doris.stankovic

VETAR POKAZAO RODIĆKINU GOLU G*ZU! Veljkova svastika žari plažama Crne Gore i POKAZUJE ČARI INTIME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.