Hladnokrvno je bacila BEBU U BAZEN - sada zbog ovog snimka dobija PRETNJE SMRĆU! On ne pliva! Utopićeš dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 19:06

Hladnokrvno je bacila BEBU U BAZEN - sada zbog ovog snimka dobija PRETNJE SMRĆU! "On ne pliva! Utopićeš dete!"

Zaista deluje zastrašujuće.

Krista Mejer, 27-godišnja majka iz SAD, dobila je brojne pretnje smrću nakon što je podelila video na kojem baca svoju bebu Olivera, starog svega osam nedelja, u bazen tokom časa plivanja.

Ona je snimak podelila na svom TikTok profilu, i njime je razbesnela mnoge.

Instruktorka baca bebu u vodu, a potom i ona skače u bazen. Mališan ubrzo izranja i pluta na leđima.

Oliver amazes me every week! I can’t believe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << he is barely 2 months in and is catching on so fast. He is a little fish. ##baby ##swim

♬ original sound - mom.of.2.boyss

- Oliver me zadivi svake nedelje. Ne mogu da verujem da ima samo dva meseca i da je već toliko toga pohvatao, kao da je ribica - napisala je Krsta uz snimak.

Otkako ga je objavila, stalno prima komentare pune mržnje, uključujući i pretnje smrću. Video je na TikToku pregledan 53,7 miliona puta, a skupio je više od 123.000 komentara.

"Ubacila ga je unutra kao da je ‘bomba’ za kupanje", "Mališan ne pliva, već se bori za svoj život", "Utopićeš bebu", "Nisi mogla da sačekaš još nekoliko godina da ga naučiš?", "Bacila si ga kao da je reč o nečem neživom", pisali su joj rezignirani ljudi.

Inače, nakon devet meseci u majčinom trbuhu, bebe se osećaju prijatno u vodi. Otprilike do prve godine života još imaju prirodni refleks plivanja, odnosno u vodi spontano zatvaraju usta, zadržavaju dah i pokreću ruke i noge.

- Shvatam da izgleda loše, i da nije za svakoga - rekla je Krista za Motherly. - Mrzim društvene mreže. Dobijam svakakve poruke, od kompanija koje žele da sarađuju sa mnom, reklame za određene proizvode, pa i prijetnje smrću.

Nakon što joj je originalni video bio uklonjen sa TikToka zbog "nepoštovanja pravila", ponovno ga je objavila pozvavši sve korisnike da se informišu pre nego što prijave neki sadržaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.