HVALA BOGU, SVE DOLAZI NA SVOJE MESTO: Edis iznenadio na pitanje o Zilhi, a evo šta je imao da kaže o skupocenom automobilu koji je dobila Dragana Mitar!

Izvor: Press, 06.Avg.2020, 14:22

"HVALA BOGU, SVE DOLAZI NA SVOJE MESTO": Edis iznenadio na pitanje o Zilhi, a evo šta je imao da kaže o skupocenom automobilu koji je dobila Dragana Mitar!

Edis Fetić odgovorio je na pitanja koja zanimaju sve one koji su ga pratili u rijalitiju.
Foto:Blic
Mnoge i dalje zanima da li se Edo pomirio sa suprugom ili ostao sa ljubavnicom Draganom Mitar, a na pitanje o Zilhi i deci, odgovorio je ovako:
Zilha Fetić • Instagram
- Nismo se videli Zilha i ja. Dogovaramo se oko dece, čujemo se, ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << specijalno. Pravo da ti kažem pripremam se sada za odmor, treba da idem za par dana i tako. Deca su mi tu, dolaze, odlaze i kod mene i kod nje (Zilhe). Hvala Bogu, sve dolazi na svoje mesto - rekao je Fetić, pa progovorio o Dragani:
Dragana Mitar • Zoran Ilić / RAS Srbija
- Dragana ima svoj stan, a hvala Bogu ni ja više ne moram da uzimam stan na dan, a nismo se videli, kao što se priča. Auto joj (Dragani) nisam ja kupio. Ja ću auto da kupim svojoj ženi ili devojci, a Dragani želim sve najbolje - kaže Edo.
O konfliktu sa Tomovićem:
Vladimir Tomović • vladelije / Instagram
- To nije konflikt. Kada je neko dobar u nekom takmičenju, onda budeš prvi, drugi, treći ili bar finalista. Ja sam rekao da ne može da bude dobar rijaliti igrač neko ko nije stigao do finala. Ja sam sportista čovek i znam šta znači uspeh. On je zakačio porodicu moju, gde sam ja došao, ja nemam nameru da vodim konflikt sa bilo kim. Imam previše obaveza i uživam u životu da bih se sa njim svađao - istakao je u radio "Amneziji".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.