HIT: U ovoj firmi, kada se napiju, radnici sutradan IMAJU SLOBODAN DAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: U ovoj firmi, kada se napiju, radnici sutradan IMAJU SLOBODAN DAN!

Bolovanje zbog mamurluka!

Zaposleni u jednoj firmi u Londonu više neće morati da se pretvaraju da su bolesni posle burne noći, kako bi izbegli da dođu na posao, budući da u tiakvim situacijama ujutru ne moraju da idu na posao.

Kompanija je donela odluku da svojim zaposlenima ponudi bolovanje dan nakon pijanke kako bi izlečili mamurluk i bili opet sposobni za rad.

NEVEROVATNO: Krokodil ščepao gnua pa ga spasili dobroćudni džinovi! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Naši zaposleni više ne moraju da izmišljaju da su pokupili nekakav "gadan virus u 24 sata" niti da menjaju glas fingirajući promuklost putem telefona. Dovoljno je da kažu šefu šta se stvarno dogodilo - navodi se u saopštenju kompanije Dajs.

Forma "Dajs" želi da podstakne svoje zaposlene na što kvalitetniji i produktivniji rad.

Tako, zaposleni da bi dobili slobodan dan, neće morati previše da se pravdaju. Dovoljno je da šefu pošalju emotikon "pivo", "bolestan" ili "muzika" i njemu će biti jasno što se dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.