HIT U KANU: Milioner zaprosio rijaliti klinku!

Izvor: Mondo, 25.Maj.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT U KANU: Milioner zaprosio rijaliti "klinku"!

U vezi su šest nedelja, on ima 60 godina, a ona 25!

Foto: Instagram/margarida_aranha

Pažnju fotoreportera i kamermana na crvenom tepihu prostrtom za zvezde Filmskog festivala u Kanu u petak uveče okupirao je neobičan par - stariji muškarac je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio mnogo mlađu devojku.

Ona je rukama pokrila lice, oduševljena ovim gestom i rekla mu je: "Da".

Sevnuli su blicevi. Video pogledajte OVDE

Mediji su danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saznali da je reč o grčkom biznismenu Milošu Kantu (60) i portugalskoj rijaliti TV zvezdi Margaridi Aranji (25).

A počeli su da se zabavljaju nedavno, 15. aprila. Ona je, inače, toples igračica u noćnom klubu u Lucernu, čiji je suvlasnik upravo ovaj bogataš. Margarida je i model.

View this post on Instagram

Every time we say goodbye baby it hurts When the sun goes down And the band won't play I'll always remember us this way ❤️ @miloskant.mk

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on May 21, 2019 at 7:38am PDT

Ona je poznata u Portugalu, jer je pobedila u tamošnjoj verziji rijalitija "Neženja" pre par godina.

Otkako su zajedno uspeli su da odu na odmor na Tajland, a prošle nedelje ga je ona upoznala sa svojom porodicom u Portugalu.

View this post on Instagram

When love is not madness it is not love ❣ LY ❣

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on Apr 27, 2019 at 10:05pm PDT

View this post on Instagram

Queria deixar uma mensagem especial a todas as pessoas que me têm enviado mensagens a dar-me apoio e a contar as suas próprias histórias de vida, é impossível responder a todas como vocês merecem mas fica aqui o meu GRANDE OBRIGADA a todas/dos vocês ♥ conforta-me a alma quando leio mensagens tão boas como tenho recebido!!! ❣❣

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on Apr 27, 2019 at 12:02pm PDT

View this post on Instagram

Um brinde à felicidade de toda a gente pessoas felizes não se importam com a felicidade dos outros ♥ beijinho no coração a quem gosta e a quem não gosta de mim

A post shared by MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) on Apr 26, 2019 at 10:41am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.