HIT NA INTERNETU: NOVI KARANTIN IZAZOV je zapalio društvene mreže - Evo ŠTA treba da uradite

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA INTERNETU: NOVI KARANTIN IZAZOV je zapalio društvene mreže - Evo ŠTA treba da uradite

Prezanimljivo!

Jedan student je otkrio svojim pratiocima na Fejsbuku kako njegovi cimeri provode vreme u izolaciji, pa predstavio novi izazov koji je zasmejao i učesnike izazova i sve koji su ga videli, pa su lančano svi počeli da izazivaju svoje prijatelje da urade isto.

U pitanju je poziranje i slikanje imitirajući drevne statue, slike, potpuno obučeni kako izazov zahteva, da se preslika u originalu ili nešto smešnija varijanta originala.

How my roommates >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << and I spent the first week of quarantine. Note: if you ever need a model for the soft face of a Dutch...

Posted by Sam Haller on Wednesday, March 25, 2020

Pored toga, još jedna varijanta je da naprave svoju verziju omiljenih radova iz muzeja ali upotrebljavajući samo ono što im je pri ruci kod kuće.

We challenge you to recreate a work of art with objects (and people) in your home.

🥇 Choose your favorite artwork

🥈 Find three things lying around your house⠀

🥉 Recreate the artwork with those items

And share with us. pic.twitter.com/9BNq35HY2V

— Getty (@GettyMuseum) March 25, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.