Izvor: Njuz.net, 02.Mar.2021, 15:15

Građani traže zaključavanje kriznog štaba na tri godine

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. mart 2021, (Njuz) – Više hiljada građana potpisalo je peticiju kojom se traži da krizni štab bude stavljen u lokdaun u naredne tri godine kako bi se sprečilo dalje širenje njihovih konfuznih izjava.
Prema oceni pojedinih stručnjaka, sve veći broj ljudi ugrožen je nedoslednim i paničnim izjavama kriznog štaba. Zato su se građani organizovali i kroz peticiju zatražili da se protiv štaba preduzmu mere kako bi se zaustavila dalja cirkulacija nerazumnih i čudnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << poteza koji ugrožavaju psihičko zdravlje ljudi.
– Ne postoji drugi način da se zaustavi širenje njihovih neodgovornih izjava osim rigoroznim merama. Trogodišnje zaključavanje kriznog štaba bi zaravnilo krivu i smanjilo pritisak na građane – stoji u peticiji.
Kako se navodi, mere je trebalo preduzeti znatno ranije jer je stanje sada prilično alarmantno, ali da još nije kasno da se povuku pravi potezi.
– Panične i kontradiktorne izjave kriznog štaba su u poslednjih nekoliko meseci poprilično mutirale, pojavili su se novi sojevi, tako da je pitanje da li bi neke druge mere osim najrigoroznijih imale rezultate. Moramo ovo da uradimo sada inače ćemo pući kao zvečka – zaključuju građani u tekstu peticije.
Nenad Milosavljević
The post Građani traže zaključavanje kriznog štaba na tri godine appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Peticija da se Krizni štab stavi u trogodišnji karantin. Njuz net nas ponovo kiselo nasmejao

Izvor: Luftika.rs, 02.Mar.2021

Više hiljada građana Srbije potpisalo je peticiju da se članovi Kriznog štaba stave pod ključ na tri godine zbog svojih konfuznih izjava kojima utiču na psihičko zdravlje stanovništva.. Naravno radi se o satiričnom tekstu izvrnute stvarnosti čime su Njuzovci ponovo pogodili suštinu naše iracionalne...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.