Izvor: Njuz.net, 20.Okt.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Vesić čeka kraj godišnjice oslobođenja Beograda da bi odlučio na čijoj je strani

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 20. oktobar, 2017, (Njuz) – Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će sačekati da se završi ceo program povodom 73.godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, pa će nakon toga odlučiti na čijoj je strani. Prema Vesićevim rečima zbog funkcije koju obavlja ne bi bilo fer da unapred favorizuje neku od strana koje učestvuju u manifestaciji i zbog toga ne želi da se izjašnjava dok ne vidi rezultat.
– Naravno da imam svog favorita, ali kada se bavite >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << politikom emocije i lične simpatije morate da ostavite po strani. Uostalom, obeležavanje godišnjice će se danas završiti pa ćete do kraja dana znati moju odluku. Verujem da se nećete iznenaditi jer ste do sada imali prilike da shvatite na koji način razmišljam i kako reagujem – rekao je Vesić okupljenim novinarima.
– Na ovaj korak sam se odlučio da posle ne bi bilo komentara o tome da sam preletač i da uvek biram pobedničku stranu. Namerno sam izbegavao da da dam bilo kakvo mišljenje o tome kakva su moja očekivanja od oslobođenja jer, znate kakvih novinara ima, neki bi jedva dočekali da zloupotrebe moje izjave – obrazložio je gradski menadžer svoj postupak.
Vesić je napomenuo da pobednička strana može da računa na njegovu punu podršku do sledeće godišnjice oslobođenja.
– Nikada se ne zna šta može da se desi za godinu dana i zbog toga ne želim da se izjašnjavam unapred – istakao je on.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.