Gagi Đogani priznao da donosi nesreću: Proklet sam kad sam u rijalitiju, poznati prijatelji mi umiru!

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani priznao da donosi nesreću: Proklet sam kad sam u rijalitiju, poznati prijatelji mi umiru!

Gagi Đogani priznao je zadrugarima da je on loše sreće i da priziva smrt učešćem u rijalitijima, što je sve prisutne ostavilo u šoku!
Naime, Lunin otac nije mogao sebi da dođe kada je od Sanija Trik FX saznao da je reper Dalibor Andonov Gru poginuo. Denser je odmah sebe počeo da krivi za reperovu smrt, dok su ostali učesnici bili zatečeni njegovim izjavama.
– Ma, ja sam, bre, maler, ja samo donosim nesreću drugima. Znao sam da ne treba da uđem u rijaliti. Ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kad god ja uđem u neki rijaliti, neko umre. Kada sam učestvovao na “Farmi”, brutalno je ubijena Ksenija Pajčin, sa kojim sam bio jako dobar i čija smrt me je dotukla. Evo, sada sam ušao u “Zadrugu 3”, i poginuo je moj dobar drug Gru. Znači, ima nešto, postoji nešto što mi govori da sam ja uklet kada sam u rijalitiju – govorio je Gagi dok su ga svi nemo slušali i gledali u neverici.
Kako je Đogani bio van sebe, mnogi su pokušali da mu pomognu i da ga smire, ali on je bio odlučan u tome da je neka viša sila u pitanju kada se radi o njegovom učešću u rijalitiju.
youtube.com/Zadruga Official
Gagi… – Ma, pustite me, ljudi, nisam ja lud. Noćima imam košmare, bukvalno sam predosetio da stiže nešto loše, ali nisam ni slutio da će Gru umreti. Ne mogu da se pomirim sa tim, krivim sebe zbog toga – kroz jecaje je pričao Lunin otac i dodao:
– Mene prati neko prokletstvo, ja donosim nesreću u rijalitiju. Verujte mi da ne pričam gluposti. Je l’ se sećate one nesreće kada su tri učesnika jednog drugog šoua pravo iz rijalitija otišli u smrt. Ja ne znam kako da vam prenesem ovaj osećaj, hoću da poludim od muke.
Sani je na sve načine pokušao da umiri svog rođaka Gagija, ali nije uspeo u tome. Zadrugari su komentarisali da je Đoganiju hitno potrebna stručna pomoć i da bi se bolje osećao kada bi popričao sa psihijatrom. Luninom ocu se obratio i Veliki Šef i rekao mu da se smiri i da ode kod njega na razgovor.
The post Gagi Đogani priznao da donosi nesreću: Proklet sam kad sam u rijalitiju, poznati prijatelji mi umiru! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.