Izvor: Press, 04.Jan.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI OD LJUBOMORE! Sanja PRIZNALA Matoroj da je išla sa Slobom na večeru, ona POZELENELA OD BESA, pa ga izvređala najstrašnije! (VIDEO)

Tomićeva je pokazala da je ljubomorna što je njena devojka izašla sa Radanovićem.
Sanja Stanković je juče ušla u Belu kuću, a njenom dolasku se obradovala najviše njena devojka Jovana Tomić Matora. Njih dve su prvo obavile ozbiljan razgovor zbog toga što se Matora pomirila sa Lunom Đogani, a danas je usledilo jedno pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neprijatno iznenađenje za Tomićevu. 




Autor: TvPink Printscreen


Naime, njoj je Sanja priznala da je nakon jednog gostovanja u "Amidži šou" otišla sa Slobom Radanovićem zajedno na večeru, zbog čega je Tomićeva pobesnela. 



E bili smo Sloba i ja zajedno u Amidžijum, a posle toga smo otišli zajedno da jedemo - priznala je Sanja Matoroj. 


On bi po*ebao muvu u letu. Je*ao je Noru. Otišla je na njegov nastup, rekla je da je zaljubljena u njega. Je l' te nije startovao? Ako jeste, tačno ću na grbaču da mu se nakačim. Odvratan je! Kako ti to možeš da uradiš našoj drugarici? Ja u životu nikad ne bih išla sa njim na večeru - pričala je besno Matora. 



Autor: TvPink Printscreen


Pročitajte još: BACALE NOVAC I OTIMALE SE! Dragana i Nataša se ŽESTOKO POSVAĐALE zbog para, Moskva je udarila gde ne treba: Nažderi se i budi još deblja! (VIDEO)



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.