GNUSNO, ALI SKUPO! Kad vidite šta BOGATI jedu u skupim restoranima, zgadiće vam se život! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 09:41

GNUSNO, ALI SKUPO! Kad vidite šta BOGATI jedu u skupim restoranima, zgadiće vam se život! (FOTO)

Da li ste vi sasvim normalni?

Konkurencija u ugostiteljskom poslu je velika, pa nije čudo da brojni lokali posežu za raznim rešenjima kako bi bili zanimljiviji mušterijama i nadmašili konkurente, ali neki su u  tome debelo preterali.

Ljudi koji su posetili restorane koji su u svojoj kreativnosti otišli predaleko podelili su fotografije na društvenim mrežama, gde su mahom naišli na podsmeh korisnika, a neke su ih baš zgrozile. Što je najgore, svi ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ručkovi, koji su više uvreda nego hrana, su debelo plaćeni.

"Želimo tanjire" tema je na Reditu prepuna jela i "jela" posluženih na stvarno bizaran način, a mi smo izdvojili nekoliko najgorih.

Bez komentara...

Predjelo na dlanu, bukvalno:

Špagete u kornetu:

Špagete, razbrljane po celom stolu - jer, gosti su svinje?

Nešto...

I naravno, a kako drugačije, brokoli na bodljikavoj žici. Prijatno!

LUDNICA U CECINOJ VILI! Anastasija peva, sve trešti, Veljko kiti trubače! Ovako su slavili rođenje malog Željka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.