Izvor: Press, 02.Jan.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIDRU SMO SVI OBOŽAVALI: Mnogi ne znaju da je NJEGOVA ŽENA glumila s njim u Žikinoj dinastiji! BILA JE PRELEPA

Između karijere i porodice prioritet joj je bila porodica
Dragomir Bojanić Gidra je jedno od najvećih glumačkih imena naše kinematografije. Odigrao je brojne uloge, ali ga svi ipak pamte po ulozi Žike Pavlovića iz serijala filmova reditelja Zorana Čalića, "Lude godine", a potom je usledila i "Žikina dinastija".
On je u ovom filmu glumio ženskaroša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji ne može da se skrasi pored jedne žene. Ipak, njegov život bio je daleko drugačiji, jer je bio u braku sa glumicom Ljiljanom Kontić, koju je mnogo voleo i sa kojom je imao ćerku. Njihov brak je bio ispunjen brojnim padovima, zbog njegove ljubavi prema alkoholu, ali ostali su zajedno uprkos ovom problemu.




Ljiljana Kontić i Dragomir Bojanić Gidrafoto: Printscreen
Gidrina žena Ljiljana Kontić je na Filmskom festivalu u Nišu 1989. izabrana za glumicu godine. Međutim, između karijere i porodice prioritet joj je bila porodica.
Ukoliko vam nije poznato ko je ova glumica, setićete je se po sceni iz šestog dela "Žikine dinastije". Verovatno se sećate čuvene scene u muzičkoj školi i časa na kom su Miša i Natasa "divno muzicirali", tj. kada su pustili već snimljenu kasetu sa svojim muzičkim vežbama, a u prostoriji pored razmenjivali nežnosti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.