Izvor: Press, 05.Nov.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGIJA ĐOGANIJA RAZAPELI ZBOG NAPADA NA MARIJANU ZONJIĆ: Ona je bezobzirna, Cobe je oženjen ČOVEK!

Napali ga sa svih strana
Iako je tokom protekle sezone "Zadruge" bezrezervno navijao za ljubav svoje ćerke Lune Đogani i u to doba oženjenog pevača Slobodana Radanovića, Gagi Đogani očigledno ima drugačije aršine kada su u pitanju osobe koje nisu u krvnom srodstvu sa njim.
Naime, komentarišući Marijanu Zonjić on je istakao da zadrugarka samo koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Adama Đoganija da bi dobila prostor u rijalitiju, da bi se potom osvrnuo i na njenu navodnu aferu sa pevačem Slobodanom Batjarevićem Cobetom.


foto: Printscreen Youtube
- Ja mislim da se njoj dopada Cobe, onoliko koliko je ja poznajem. Mislim da nema obzira što je on oženjen. Trebalo bi malo da povede računa jer čovek ima porodicu, oženjen je. Bezobzirna je. Mislim da i Cobe oseća nešto prema njoj, da mu prija njeno društvo. Cobetu prija i što ga dižu, bio je neprimetan mesec dana, sve to ima svoje. Mislim da Cobe nikad sebi ne bi dozvolio da ugrozi porodicu i svoj brak, mislim da tu neće ništa biti - rekao je Gagi Đogani u intervjuu za Pink.rs.
NE PROPUSTITE

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.