GAGI NA PRVOM SASTANKU IMAO 100 DINARA U DŽEPU: Luna otkrila ljubavnu priču svojih roditelja! (VIDEO)

Izvor: Press, 11.Sep.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGI NA PRVOM SASTANKU IMAO 100 DINARA U DŽEPU: Luna otkrila ljubavnu priču svojih roditelja! (VIDEO)

Ona je raznežila sve prisutne ovom pričom iz života Gagija i Anabele.
Foto: Printscreen
Današnje popodne prošlo je u intimnim razgovorima zadrugara. Nakon što je Divna ispričala kako se upoznala sa Markom, a na Smiljino insistiranje otkrila i kakav je njen suprug u krevetu, Luna Đogani je poželela sa svima da podeli ljubavnu priču svojih roditelja.
Ona je prvo ispričala kako je izgledao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njihov prvi sastanak, a zatim i kako su se upoznali.

- Otišli su u Knez, šetali su do Kalemegdana. Tata je imao 100 dinara u džepu, kupio je kokice sebi i njoj, za 50 dinara. Pili su vodu sa česme, šetali su Kalemegdanom. Meni je to preslatko - rekla je Luna Đogani. 
- Upoznali su se na brodu. Moja mama je tad išla sa pokojnim dečkom, a njen dečko Nikola otišao do toaleta. Tata je prišao i rekao "Ćao, ja sam Gazmen", a kad je video da je sa dečkom, ništa, ostalo je na tome - rekla je Luna. 
O čemu je još govorila Luna, pogledajte u nastavku.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tata nije imao ni 100 dinara u dzepu Luna Djogani otkrila kako su se smuvali njeni roditelji Gagi i Anabela

Izvor: medio.rs, 12.Sep.2017, 09:39

Mlada Luna Đogani je u rijalitiju “Zadruga” otkrila kako su se smuvali njeni roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas... Upoznali su se na brodu. Moja mama je tad bila sa pokojnim dečkom, a njen dečko Nikola je otišao do toaleta. Tata je prišao i rekao: “Ćao, ja sam Gazmen”, a kad je video...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.