Izvor: Press, 13.Feb.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đukić OPET O SEKSU SA KIJOM! Lepi Mića je pokrenuo priču o OVOM SKANDALU iz Zadruge 1, a evo šta Filip kaže!

Lepi Mića je u jednom razgovoru sa Stanijom Dobrojević i Draganom Mitar u rijalitiju rekao kako je Kristina Kija Kockar imala seks u prvoj sezoni sa Filipom Đukićem. Ovo je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, a tim povodom oglasio se i sam Filip.
Naime, Đukić je u svojoj Instagram priči izneo svoje viđenje cele ove “stvari”. Izjava da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Filim i Kija imali seks šokirala je mnoge, upravo iz razloga jer je Lepi Mića poznat kao Kijin zaštitnik koga je podržala i sama pobednica “Zadruge” pred start druge sezone u kojoj on sada učestvuje.
A evo šta je bivši zadrugar nakon ovoga napisao:
“Stvarno nemam ništa protiv Kije, samo hoću da kažem svima koji su govorili da lažem da mogu da mi pop.še ku.ac”.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.