(FOTO) NINA BADRIĆ I SANDRA MELJNIČENKO BEZ TRUNKE ŠMINKE: Prijateljice uživaju na zimovanju!

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NINA BADRIĆ I SANDRA MELJNIČENKO BEZ TRUNKE ŠMINKE: Prijateljice uživaju na zimovanju!

Nina Badrić i Sandra Meljničenko uživaju u luksuznom zimovanju na švajcarskim Alpima, a fotografije koje pevačica postavlja na društvene mreže pokazuju koliko im planinski vazduh prija, prenosi Story.rs.
Prijateljice su se opustile u društvu svetskog džet seta, pa su tako odlučile da na planini i svoje lice odmore od teških mejkap proizvoda.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << PORUKA PREPUNA EMOCIJA: Ovako je Cecina ćerka čestitala rođendan svom dečku!
(FOTO) SEĆATE LI SE "VESELIH SEDAMDESETIH"? Evo gde je danas i kako izgleda ekipa serije!
Pogađate li ko je kraljica tabloida u 2014. godini!?
   
Nina Badrić je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj su Sandra i ona bez trunke šminke. Ako je suditi prema fotografiji, obe izgledaju negovano i besprekorno.

Inače, doček Nove 2015. godine prijateljice su i proslavile u Švajcarskoj, u luksuznom zimovalištu svetskog džet-seta, prelepom Sant Moricu.
Iako je zima u najvišem evropskom gradu, na 1.882 metra nadmorske visine, izuzetno hladna, drugaricama ništa nije smetalo da se sjajno provedu na novogodišnjem slavlju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.