(FOTO) NIKO NE ZNA KAKVO JE OVO STVORENJE: Kristina ga našla ispred kapije, a prirodnjaci su u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 17:04

(FOTO) NIKO NE ZNA KAKVO JE OVO STVORENJE: Kristina ga našla ispred kapije, a prirodnjaci su u šoku

Kristina je pratila tragove nakon što je pretpostavila da pripadaju psu njenih komšija, ali su je oni odveli do misteriozne životinje!

Žena iz Pensilvanije iznenadila je stručnjake životinjom koju je pronašla ispred svoje kuće.

Kristina Ejt spasila je životinju ranije ove nedelje u blizini svog doma nakon što je pronašla otiske šapa ispred vrata. Kristina je pratila tragove nakon što je pretpostavila da pripadaju psu njenih komšija, koji je nestao.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Međutim, tragovi su je odveli do misteriozne životinje, za koju je Ejt rekla da je pokazivala "uplašeno ponašanje".

- Provirila sam ispred vrata i primetila sam životinju sa moje leve strane, bila je tako uplašena, hladna i drhtala je - priseća se Ejt u intervjuu za NBC news.

Rekla je kako je u tom trenutku razmišljala samo o tome da je ovoj životinji potrebna pomoć.

Spasavanje životinje je bilo jedna stvar - Kristina je uspela da je namami u svoj podrum i skloni je sa hladnoće. Od tada, životinja je misterija.

Kristina je prvo rekla da je mislila da bi stvorenje moglo biti kojot ili pas. Nakon što je pozvala Wildlife Works, lokalnu spasilačku službu, i prebacila stvorenje u njihov objekat na negu, pitanja su nastavila da se ređaju.

Morgan Baron iz spasilače službe imao je poteškoća da identifikuje životinju, i rekao je za NBC news da "definitivno ne može da kaže šta je".

- Moramo da budemo oprezni, jer mogu da nose besnilo i pošto bi to mogao biti kojot, možemo da ga zadržimo ovde i obavimo genetsko testiranje - rekao je on.

Baron je rekao da, pošto se životinja ponaša plašljivo i ne pokazuje znake agresije, on veruje da je životinja možda pas. U međuvremenu, životinja se trenutno leči od šuge i nalazi se u izolaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.