(FOTO) NI SAMA NE ZNAM KO JE SLIKAO! Bio je sa ženom u kafiću, a ja sam jedva čekala da krene u WC

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NI SAMA NE ZNAM KO JE SLIKAO! Bio je sa ženom u kafiću, a ja sam jedva čekala da krene u WC

U tom kafeu u Beču, uvek je mnogo Srba!

Srpkinja sam, a živim u Beču! Posle napornog rada krenula sam sa drugaricom u subotnji provod. Želele smo samo da se zabavimo, jer čuvati decu po ceo dan i nije baš posao iz bajke. Ona je htela da odemo u diskoteku, dok sam ja slomljena (jer sam ceo dan glumila klovna, učiteljicu i doktorku) želea da sednem negde i popijem par pića uz muziku.

Na moje insistiranje krenule smo u obližnji kafić, koji nije baš popularan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beču, ali je gotovo uvek mnogo Srba tamo. Ja u to vreme nisam imala ozbiljnu vezu, jer pored dva posla koje obavljam, praktično nije moguće da imam nešto ozbiljnije. Ali avantura je bilo, i te kako.

(18+) EROTSKA ISPOVEST: Nastavnik fizičkog mi je gurnuo ruku u gaćice, i nadraživao, a onda...

Ušle smo unutra i sele za okrugli stočić koji je nekako bio pozicioniran da gleda pravo na šank i ulazna vrata. Krenule smo da se opuštamo. Jedan pelinkovac, dva, tri i uskoro smo krenule da igramo. Doduše onako diskretno. Treštala je domaća muzika (znate već kako je u inistranstvu) samo da je domaće. Uskoro smo ustale i krenule do improvizovanog podijuma. Bilo je tu još par devojka, izgleda pod gasom kao i mi.

Tada, kao grom iz vedra neba pogodio me je njegov pogled. Bio je to mlađi čovek, doduše stariji od mene, jer mi je 23, ali i ne toliko stariji. Bio je za stolom sa nekom ženom i momkom. Pili su, kao i mi. Po njemu se videlo da je veseljak, ali Boga mi i da voli da ošmeka mlade devojke. Đuskale smo i nekako sam osećala njegov pogled na sebi. Tako je i bilo. Skenirao me je od glave do pete. Sve mi je to bilo jako sipmatično na početku, ali kasnije i uzbudljivo. Njegova karirana košulja upasana u pantalone i patike nekako su mi posebno "bole oči", kao i njegove ruke povremeno podignute kada ga pogodi neki domaći hit.

SANDRINA ISPOVEST (2): Preljuba me je dovela do braka - ali njegov SIN je hteo da se sveti

Posle nekog vremena, uradila sam nešto potpuno blesavo. Otišla sam do njihovog stola i potražila upaljač. Imam utisak da je znao zašto sam to uradila. Žena za stolom mi je ljubazno dala upaljač, a on nastavio da se osmehuje. Otišla sam, i naravno pogledala ga par puta. Vratila sam se na podijum i odlučila da mu stavim do znanja da me ne zanima. Nisam gledala u njihovom pravcu skoro ceo sat. A onda, u jednom trenutku, pogledala sam ka njihovom stolu i žene nije bilo. On veseliji nego ranije. Pogledao me je par puta i primetio da ga gledam naravno, ustao je i uputio se ka WC-u. Nestvarno sam se uspalila u trenutku i krenula za njim, sačekala sam ispred i videla da muški WC kao da nije u funkciji, vrata su bila zatvorena, a niko od muškaraca tamo. Ušla sam sa ciljem, i jasno videla da se on uputio tamo, kada sam ušla zatekao me je šok.

A u medjuvremenu u veceu! Srbi u Becu pic.twitter.com/73w9SSMbvr

— Milos Ivanovic (@MilosIvanovic11) July 9, 2016

Čuli su se uzdasi i jasno sam videla dva para nogu ispod kabine, muškarac i žena, Imali su seks. Bio je to on i njegova supruga, te patike sam odmah prepoznala. Kada sam otvorila vrata, izgleda da su ostale devojke čule uzdahe, te ni sama ne znam u kom momentu ih je neka od njih slikala. To mi je izgledalo kao dobra ideja te sam i ja zabeležila ovaj trenutak strasti.

Izašla sam i bukvalno nisam mogla da verujem šta se događa. U jednom momentu sam osetila razočaranje, ali kada me je ovaj šok protreznio, bilo mi je drago što među supružnicima postoji takva strast, da ne biraju mesto gde rade "one stvari".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.