Izvor: Press, 24.Sep.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO KAKO SU SE GAVRIĆ I ANABELA SMEJALI KIJI! Dok je ona plakala u Zadruzi, evo šta su pričali o njoj! KARMA!

Klupko polako počinje da se odmotava
Mirko Gavrić ušao je u Zadrugu kako bi svima ...da se ne izražavamo, ali od svega toga izgleda nema ništa i sada želi da ide kući.
 


Očigledno je problem da uđe u okršaj oči u oči pa čim je Zorica skočila na njeg aoštro, a i kada su drugi Zadrugari shvatili neke stvari počeli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da mu okreću leđa.
NE PROPUSTITE NEKA VAŠ DOM BUDE LUKSUZAN I DRUGAČIJI: Trik za koji vam je potrebno samo nekoliko minuta za potpunu transformaciju
STANIJIN PR TIM O LUNI: Staniji smeta Lunino razmaženo ponašanje, FEJK DRAME i isticanje bitnosti
KIJA ZARAŽENA SA NARCIZMOM! Snimak na Instagramu razbesneo čak i ne njene fanove!
BURNA PROŠLOST! Svi znaju da je bila sa OŽENJENIM, a Lepi Mića je brani jer je bila u vezi sa njegovim PRIJATELJEM

 
S obzirom da negira da je pljuvao ikoga pre, ovaj snimak sa lajv storija Anabele Atijas je dokaz. Dok je Kija plakala u Zadruzi zbog Slobe, Anabela je imala lajv na storiju zajedno sa Gavrićem u kome se smeju i pričaju kako će joj završiti da uđe i u Zadrugu 2.
 
S obzirom da je karma čudna stvar, svi učesnici ovog trougla su uspeli u životu osim Lune koja se jedina vratila baš u Zadrugu 2. Ne želi nikome ono što ne bi poželeo sebi...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.