Šta svaki horoskopski znak može da očekuje kada je u pitanju ljubav u 2021. godini VIDEO

Izvor: B92, 15.Jan.2021, 15:28

Šta svaki horoskopski znak može da očekuje kada je u pitanju ljubav u 2021. godini VIDEO

Astrolog Dušan Veličković ističe da ljubav kreira zdravlje i da su tužni ljudi podložniji respiratornim infekcijama.

"Ljutima i besnima stradaju probavni trakt i žučna kesa. Uplašenima stradaju bubrezi, a zaljubljeni su najsrećniji i najzdraviji. Zaljubljen čovek je najkreativniji i to je neko naše prirodno stanje", rekao je Veličković za TV Prva i dodao šta svaki znak može da očekuje u ovoj godini.

Dodaje da ne moraju svi uvek da budu zaljubljeni i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nekad zna da bude i dijagnoza.

"Ljubav je najiskreniji odnos čoveka sa samim sobom. Neće da se zanosi, niti da nekoga opterećuje time jer ljubav je davanje i uživanje. Svaki čovek ima svoju posebnu definiciju i shvatanje ljubavi i u tome se razlikujemo", zaključuje astrolog.

Šta svaki horoskopski znak može da očekuje kada je u pitanju ljubav 2021. godine pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.