Izvor: Press, 14.Nov.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama se nastavlja: Darko Lazić još uvek prima krv, evo i zbog čega!

Pevač Darko Lazić nalazi se već tri nedelje u bolnici nakon stravične saobraćajne nesreće. Lekari su pevaču nedavno operisali kuk i nogu, međutim, on i dalje ne može da ustane, a takođe još uvek prima transfuziju.
- Posle operacije kuka Darko još prima transfuziju pošto je izgubio mnogo krvi tokom operacije. Na svakih sat vremena ga neko obilazi od lekara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a ne zna se još kad će moći da ustane iz kreveta. Čeka se neurolog da ga pregleda zbog noge jer je imao otvoren prelom butne kosti - rekao je izvor iz bolnice za beogradske medije.
(VIDEO) Prve fotografije Emine i milijardera: Sačekao je na aerodromu, a evo gde su onda otišli!
Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi, a imao je dve operacije, izvađena mu je slezina, i ugrađen mu je veštačku kuk i spojena butna kost. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

JOŠ UVEK NIJE USTAO IZ KREVETA Darko Lazić zahtevao da vidi brata Dragana

Izvor: Blic, 15.Nov.2018, 00:27

Poznati pevač Darko Lazić, koji se od 23. oktobra nalazi u KBC “Zemun”, i dalje prima krv budući da je izgubio mnogo krvi tokom operacije, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.