Dragi gledaoci, laku noć i počešite se po... VIDEO

Izvor: Mondo, 09.Mar.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragi gledaoci, laku noć i počešite se po... VIDEO

Urnebesna odjavna poruka poznatog hrvatskog voditelja Zorana Šprajca, koji je poznat po "ludim" komentarima.

Foto: YouTube/screenshot

Urednik i voditelj hrvatske televizije RTL Zoran Šprajc poznat je kao jedan od onih koji voli da svojim komentarima "začini" program.

U ponedeljak uveče "ispalio" je još jedan iz svog repertoara, koji je, naravno, ponovo izazvao komentare u Hrvatskoj i polemiku šta je zapravo bila njegova poruka.

Evo šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao:

"Eto, nakon ove zabave još vam samo želim ugodan nastavak večeri, tu i tamo se počešite po testisima, naravno tko ih ima. Laka vam noć", rekao je Šprajc.

Izvor: YouTube

Prema jednim "tumačenjima", Šprajcov komentar je bio sarkastično viđenje stanja u Hrvatskoj, a prema drugima, hteo je da uputi plemenitu poruku.

U Hrvatskoj, naime, uskoro startuje zdravstveno edukativna kampanja koja za cilj ima rano otkrivanje raka testisa, a ona nosi ime "Počeši s razlogom". Rak testisa je izlečiv u 95 dosto slučajeva ako se otkrije na vreme.

Evo još nekih njegovih duhovitih komentara



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.