Dragana Mitar otkrila da se videla sa reperom, a evo šta su rekli jedno drugom!

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mitar otkrila da se videla sa reperom, a evo šta su rekli jedno drugom!

Dragana Mitar je sada rešila da progovori o trenutku kad ga je prvi put videla nakon napuštanja rijalitija “Zadruga”, a nema sumnje da će ga njene reči i te kako iznervirati. Ona je, naime, Nenada Aleksića Ša videla u finalu rijalitija, koje se održalo prošle nedelje, a izabrala je da sedi – baš pored njega. – Našla sam mesto odmah pored njega u studiju. Pitala sam ga: “Da li je slobodno mesto?”, odgovorio mi je da jeste, pa sam mu se samo zahvalila i sela tu. Tako da eto, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << to je bio pozdrav. Meni nije bilo nimalo neprijatno što sam bila pored njega, može samo njemu da bude neprijatno. Nisam bila u nikakvom problemu – kazala je Dragana sa osmehom na licu, a onda je progovorila o emotivnom statusu. instagram.com/nenad_aleksic_sha – Sada sam srećno razvedena, ako mi se desi ljubav, super, ako ne… Valjda će se desiti, bilo bi lepo – dodala je. More
The post Dragana Mitar otkrila da se videla sa reperom, a evo šta su rekli jedno drugom! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.