Izvor: Press, 02.Jan.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković OVAKO komentariše pozitivne kritike koje je u Svetu dobila od Saše Vidića!

Folk diva Dragana Mirković bila je godinama na tapetu Saše Vidića u Svetovom modnom žiriju. Ove nedelje ju je po prvi put pohvalio istakavši da se njen stil popravio i dao joj čak četvortku.
Evo šta Dragana kaže na to.
“Meni lično je veoma drago, to je za mene kompliment, lepe reči svi mi volimo da čujemo, jer nas ružne reči bole. Lepe reči >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uvek ispunjavaju dušu i uvek su dobrodošle. Moram da priznam da me je to usrećilo, tako da ono što mogu da kažem je da mogu da mu se zahvalim na tome i želim mu sve najlepše. I kada me je kritikovao ja sam mu želela dobro, ali nikad to nisam rekla, a da su me neke njegove reči u nekom momentu zabolele, moram da priznam da jesu. Bez obzira na sve to, sada je mnogo lepo kada čujem lepe reči od njega i uživam u njima”, rekla je muzička zvezda.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.