Doveo je DEVOJKU u bioskop, a onda USLEDILA PROSIDBA kakvu do sada NIKADA niste VIDELI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doveo je DEVOJKU u bioskop, a onda USLEDILA PROSIDBA kakvu do sada NIKADA niste VIDELI!

Devojka nije mogla da se povrati od šoka!

Ukoliko ste i vi isplanirali da zaprosite devojku na staromodan način, tako što ćete jednostavno da kleknete i ponudite joj prsten ili joj taj isti prsten stavite u kolač u toku romantične večere, bolje menjajte plan.

Nakon što vidite kako je ovaj momak zaprosio svoju devojku, sve što smo do sada videli pada u vodu.

On je svoju devojku izveo u bioskop, a onda je počeo film koji veoma podseća  na Diznijevu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lepoticu i zver, ali ovoga puta princ i princeza su izgledali nešto drugačije, tako reći veoma su ličili na njega i njegovu devojku. On je posmatrao reakciju svoje devojke, a ona je sa izrazom čuđenja gledala film. U jednom momentu na platnu je princ uspeo da probudi princezu i ponudio joj je prsten.

Kada je to uradio prince se okrenuo ka publici i bacio prsten, a neko je zapravo momku dobacio prsten. On ga je uhvatio i pitao svoju devojku da se uda za njega.

Ona je najpre bila šokirana, okrenula se ka sali, pitala ga je kako je uspeo to da organizuje, a zatim je videla da su u sali samo njihovi prijatelji i porodice.

Nakon što je uspela da se povratio od šoka, ona je prihvatila njegovu ponudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.