Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok su Matoru rešetali pitanjima o katalogu i Makrou Maksimoviću, evo šta je Sanja radila!

– Prvi deo rijaltiija je bio očajan. Ona je ćerka moje drugarice Ljube, ali se znatno popravila. Imala je svoju priču. Više nije trčala za Davidom, smirila se. Sada imam okej mišljenje – ispričala je Matora u “Narod pita”, a Sanja joj je sedeći rame uz rame sa Aleksandrom poželela srećno gostovanje. Devojkama je društvo pravio i Ljubin dečko, čuveni “Švedska” kog je ona često spominjala u rijalitiju i pozdravljala ga. Dok je Sanja pokušavala da skrene misli i uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sa prijateljima, Jovana se svojski borila kako za sebe, tako i za nju. Naime, ona je pred celom Srbijom progovorila o elitnoj prostituciji, te velikim optužbama s kojima je zajedno sa svojom devojkom morala da se nosi. – Niti je neko davao izjave, niti je neko pisao, video ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao pričao nešto. Najlakše je kada neku devojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je prostitutka. Ne razumem čemu ta potreba i toliko da se svaka devojka u svađi kaže da je prostituka. Nervirala sam se u ‘Zadruzi’. Napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine – ispričala je Matora. More
The post Dok su Matoru rešetali pitanjima o katalogu i Makrou Maksimoviću, evo šta je Sanja radila! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.