Đurović za Maxbetsport: Nismo imali akcije, pročitali su nas!

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurović za Maxbetsport: Nismo imali akcije, pročitali su nas!

U momentima kada je košarkaška reprezentacija Srbije gazila protivnike u prvom krugu Mundobasketa, samo jedan glas upozorenja se čuo. To je bio iskusni trenerski vuk Vlade Đurović koji je uprkos ubedljivim pobedama isticao da ne štima sve kako treba u taboru selektora Aleksandra Đorđevića.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Australije protiv Češke je 1.25.
Tada su ga mnogi optužili da je pesimista i da je nejasno zbog čega kritikuje kada sve izgleda izvanredno. Ipak, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je svima jasno da nešto nije bilo dobro u igri Srbije. Doživeli smo dva žestoka šamara od Španije i Argentine i po prvi put od 2014. godine nećemo igrati polufinale nekog velikog takmičenja.
Zašto je to tako pokušao je ponovo da nam objasni upravo Đurović.
Ljudi su se pitali zašto sam pesimista, jednostavno video sam da nije sve kako treba. Nije bilo dobro. Lako je protiv Filipina i Angole gde smo sve na individualni kvalitet rešili. Naše akcije su uvek bile iste. Idemo preko centra visoko, kada su nas pročitali videli ste šta se desilo. Nismo imali odgovor, falila je i hrabrost. Argentinci su pored toga bili i izuzetno grubi, nisu im svirani neki faulovi, ali su odlično postavili igru – rekao je Đurović.
Jasno mu je ko je najviše podbacio.
Centri su protiv Argentine podbacili. Nije bilo tog žara. Zapravo, čitava ekipa je podbacila osim Bogdana Bogdanović. On je pokazao tu hrabrost koji drugi nisu – dodao je Đurović.
Srbiji u četvrtak sledi razigravanje u kojem ćemo pokušati da obezbedimo direktan plasman na Olimpijske igre ako se ostali rezultati poklope.
Kada se podvuče crta, ostvaren je veliki neuspeh.

The post Đurović za Maxbetsport: Nismo imali akcije, pročitali su nas! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.