ĐOKOVIĆ NA METI NOVIH PROVOKACIJA “On je NAJDOSADNIJA TENISKA ZVEZDA svih vremena”, a to je bio samo početak!

Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ NA METI NOVIH PROVOKACIJA “On je NAJDOSADNIJA TENISKA ZVEZDA svih vremena”, a to je bio samo početak!

Foto: Nic Bothma / EPA; Kao i o svemu i o Đokoviću postoje različita mišljenja u svetu. Jedno od njih “vlasništvo” je novinara “Glouba”, Ketala Kelija koji je u autorskom tekstu izneo stav o najboljem teniseru sveta i dao mu novi nadimak. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Foto: Tanjug/AP Novak Đoković On glasi “najdosadnija teniska zvezda”, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << radi se o čoveku koji je jedan od najobožavanijih ljudi u “belom sportu” trenutno. Najpre se Keli pozvao na poslednje provokacije Nika Kirjosa koje su ga navele da analizira srpskog asa van terena. Koristio je reči koje i australijski teniser čije mišljenje očigledno deli. U tekstu se navodi kako Novak Đoković ne treba da razmišlja o tome šta govori Nik Kirjos kada je u pitanju igra, ali da bi trebalo da obrati pažnju na deo o “teniskom ponašanju”. pročitajte i… – Osećam kako je Novak bolesno opsednut da se svima dopada. Želi da bude Rodžer Federer. Cela njegova proslava (gestikuliranje rukama u obliku srca ka svim stranama tribina) je sramna, rekao je ranije Kirjos, a sa tim se saglasio novinar poznatog lista. U tekstu stoji potvrda reči Australijanca, uz tvrdnju – “Te reči bole zato što su istinite”. Foto: Nic Bothma / EPA; Novak Đoković Tu se nije zaustavio Kanađanin koji je u stilu Nika Kirjosa pokušao da opiše Đokovića : – Novak je poput dečaka koji skoči i sedne za klavir čim gosti uđu u kuću, počne da svira Betovenovu Simfoniju br. 9. Posle priče o Kirjosu i Đokoviću, usledila je i o “velikoj trojci”. Prema mišljenju kanadskog novinara, Novak Đoković je fenomenalan teniser i jedan od najboljih ikada, ali van terena ga očigledno nije impresionirao. – Kada je Đoković igrao svoje četvrtfinale u sredu, tribine nisu bile pune i gledaoci se nisu ponašali kao da […] More
The post ĐOKOVIĆ NA METI NOVIH PROVOKACIJA “On je NAJDOSADNIJA TENISKA ZVEZDA svih vremena”, a to je bio samo početak! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Wimbledon

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.