Dalila očitala Janjušu lekciju usred emisije “Magazin in”!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila očitala Janjušu lekciju usred emisije “Magazin in”!

U gostima su joj između ostalih bili i Marko Janjušević Janjuš i Dalila Dragojević koji su u sred emisije ušli u verbalni konflikt.
Dalili je zasmetalo to što je Janjuš dobacivao dok su ona i Dejan odgovarali Sanji na pitanja.
– Jako je ružno što dobacuješ u emisiji. Mi tebi nismo dobacivali. Malo si mi zabavan, previše nasilan za kadar – poručila je Janjušu na ozbiljnim tonom.
On je pokušao potom da joj objasni da ga je pogrešno shvatila.
– Ja nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << te opsovao, nisam ti ružno ništa uradio, ni rekao. Ja se našalim na takav način da je to šala – pravdao se Janjuš.



The post Dalila očitala Janjušu lekciju usred emisije “Magazin in”! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Haos u “Magazinu in”: Dalila Dragojević ušla u konflikt sa Janjušem! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Sep.2019

Sanja Marinković u novoj sezoni emisije “Magazin in” ugostila je buduće učesnike “Zadruge 3”. U gostima su joj između ostalih bili i Marko Janjušević Janjuš i Dalila Dragojević koji su u sred emisije ušli u verbalni konflikt. Dalili je zasmetalo to što je Janjuš dobacivao dok su ona...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.