Da li možete pronaći račun na ovom haosu od stola

Izvor: 011vodič.com, 09.Jan.2020, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li možete pronaći račun na ovom haosu od stola

Šarena fotografija je natrpana raznim priborom za pisanje, registratorima, papirima, kalkulatorima i tabletima, a kreatori otkrivaju da je dosadašnji rekord 13 sekundi – možda vi možete i brže! Da li možete pronaći račun na stolu?
Foto: GoSimpleTax
Dok su neki među novogodišnje odluke napisali da moraju napokon da počnu sa vežbanjem, drugi su odlučili da budu uredniji – za sve takve idealna je mozgalica koju su smislili u kompaniji GoSimpleTax, a koja od vas traži >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da na neurednom stolu pronađete jedan račun.
A ako se još trudite da pronađete račun, pre nego što vam pogled pobegne prema rešenju dole, evo jedan trag: potražite na slici dioptrijske naočare.
Ako vam je trebalo i više od rekordnih 13 sekundi, niste jedini.
Evo rešenja:
Foto: GoSimpleTax
Koliko je vama ukupno vremena trebalo da pronađete?


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.