Izvor: Press, 28.Nov.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se Suzana Perović razvesti nakon što se LJUBILA SE SA MIKIJEM, A GLUMILA PORODIČNU ŽENU?

Suzana Perović i Miki Đuričić šetali su velelepnim gradom, a u jednom trenutku desilo se nešto što niko nije očekivao. Naime, oni su se više puta poljubili, a iako se tome nisu nadali, kamere se sve zabeležile. Po svoj prilici oni su želeli da sakriju simpatije koje su se izrodile između njih tokom boravka u ”Zadruzi 2”, a nakon ove Suzanine javne prevare stupili smo u kontakt sa njenim mužem Vladom Perovićem, koji je inače jedan od najboljih menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bivše Jugoslavije i bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić.
I dok su mnogi nakon ovoga očekivali Vladinu burnu reakciju, on za Pink.rs kaže da se nije potresao zbog Suzaninih poljubaca sa Mikijem jer smatra ”da to nije ništa ozbiljno”.

– Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek… Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super –rekao je za Pink.rs Suzanin suprug Vlada.

Inače, Suzana i Vlada dugo su u srećnom braku i imaju dvoje dece, Dajanu i Nikolu, koji ne vole da se eksponiraju. Ona se davno povukla sa scene i posvetila porodici, da bi se 2013. godine ponovo pojavila na malom ekranu, u emisiji “Preljubnici”.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠOK OTKRIĆE! Miki i Suzana Perović KRIJU VEZU U ZADRUZI! Sinoć KONAČNO SNIMLJENI!

Izvor: Press, 28.Nov.2018

Najnoviji par u zadruzi su Miki Đuričić i Suzana Perović koji su se sinoć krili po dvorištu i jurili sa kamerama kako ih ne bi uhvatile da se ljube Ali, nisu uspeli u tome. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.